3 gjëra që duhet t’i dini para se të përdorni iOS 10.3

Janë bërë pak kohë qëkur Apple ka nxjerrë iOS-in e ri 10.3 dhe në listën e mëposhtme janë 5 gjëra që duhet të dini para se klikoni butonin “Update”.

1.APFS(Sistemi i ruajtjes së folderave Apple)
Me këtë sistem të ri në celularin tuaj do të keni më shumë hapësirë, më shumë hapësirë boshe dhe kopjimi dhe shkarkimi i gjërave do të jetë më i lehtë për ju me këtë sistem.

2.Dark Mode
Për të gjithë ata që kanë menduar se në iOS-in e ri do të ketë një Dark Mode e kanë gabim.

3.Kërkuesi i kufjeve
Ky është një aplikacion që vjen posaqërisht për iOS 10.3. Kz aplikacion i ri do të kërkojë kufjet tuaja me Wireless kudo në botë.

(Herë të lexuara: 107)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *