3 gjëra që ju nuk i dinit për iPhone

Apple me ndjekjen në treg të celularëve të rinj vendosi të fshehë në to disa “sekrete” sot gjithkush ka një iPhone, por shumë prej tyre nuk dinë asgjë për këto celularë, sepse ka kaq shumë gjëra që duhet të dish për to. Edhe në qoftëse janë disa persona që rrinë apo harxhojnë orë të tëra në celularin e tyre ato përsëri janë aq shumë të habitur nga gjërat që ata nuk dinë për celularin e tyrë.

1.Në vënd të parë është fotoja burst. Kjo gjë ndodh me të gjithë ne. Në momentin kur ti do të fotografosh diçka në lëvizje por të ndodh që fotoja del e turbullt. Por në qoftëse ti e mban të shtypur butonin e bërjes së fotografive ti nuk do ta keshë më këtë problem.

2.Në vënd të dytë është aplikacioni shëndetsor i Apple i cili mund të masë presionin e gjakut, sheqerin në gjak (diabetiku) dhe rrahjet e zemrës.

3.Në vënd të tretë kemi karikimin e celularit për gjysmën e kohës normale të karikimit të tij. Ti thjesht duhet të ndezësh opsionin aeroplan dhe të heqësh  çdo kllëf që ka iPhone juaj dhe fillon të përdorni një karikues për iPad.

(Herë të lexuara: 199)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *