3 Kompani që kanë krijuar hoverbordë të vërtetë

Hoverbordët kanë filluar të yhvillohen edhe më shumë dhe nuk kanë mbetur më pjesë e filmave fantashkencë.Tani ka hoverbordë nga më të ndryshmit.Njerëzit kanë filluar t’i blejnë edhe më shumë, kështu kompanitë e mëdha kanë krijuar disa prototipe të hoverbordëve që rrinë pezull me të vërtetë, qoftë prej forcës magnetike apo asaj reaktive.Ekzistojnë 3 kompani që krijuan një hoverbord që rri pezull me të vërtetë.

Kompania e parë është Arx Pax.Kjo kompani ka krijuar një hoverbord që ka 4 magnete që rrinë peyull vetëm në zona metalike.Ky hoverbord quhet Hendo Hover.

 

Në vend të dytë kemi kompaninë Omni e cila ka krijuar një hoverbord që ka 4 helika të vogla që e mbajnë pezull hoverbordin.

Dhe në vendin e tretë kemi një ndër hoverbordët më të zhvilluar në botë, Lexus.Ky hoverbord mund të ecë mbi ujë dhe të rri pezull në çdo ambjent.

(Herë të lexuara: 25)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *