5 browsera të shkelqyer per Android

111

Shfletimi në browserin tuaj të celularit nuk ka pse të jetë një detyrë e lodhshme dhe e mërzitshme derisa sa të gjeni informacionin që ju intereson vërtet. Një aplikacion i mirë browser është ‘intuitiv’  dhe di të përzgjedhë informacionin në mënyrë më selektive.

Të zgjedhësh një browser të mire është vërtet një sfide, prandaj për t’jua lehtësuar gjerat kemi përzgjedhur pesë më të efektshmit, më intuitivët dhe më të shpejtët që mund të gjeni.

chrome-

                                                                                        1.Chrome

 

firefox-

                                                                                         2. Firefox

 

dolphin-

                                                                                       3. Dolphin

 

puffin

                                                                                          4. Puffin 

 

opera-

                                                                                         5. Opera

(Herë të lexuara: 94)

About Edla Zaganjori

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *