5 Lojra për Xbox One dhe PlayStation 4

2017 ka qenë një vit shumë i mirë për lojrat kompjuterike.Që nga loja Nier Aoutomata, e cila dha ndihmën e saj për dizajnin e lojës së re The Prey.Nga ana tjetër kompanitë e prodhimit të lojrave Rockstar, Nintendo etj, kanë bërë një punë shumë të mirë në prodhim e lojrave.Java e kaluar ka qenë e mbushur me lojra të reja.Le të hedhim një sy.

1.The Prey 2 Demo për Xbox One dhe PlayStation 4.
Tani Prey mund të luhet në të gjitha platformat.

2.The Legend of Zelda:Breath of the Wild
Tani The Legend of Zelda ka prodhuar një seri tjetër e cila [shtë shitur me mbi 2.76 milion kopje.

3.Call of Duty®: WWII
Loja e re nuk ka dalë akoma por trajleri po.Loja Call of Duty gjithsej ka pasur 3.5 milion dislike dhe 7.5+ milion like.

4.Call of Duty®: MWR
Një tjetër lojë nga Call of Duty është Modern Warefare e cila u hodh për PlayStation 4 pra një muaji, ka kapur majat.Tani janë shtuar edhe 4 fusha të tjera si “Creek”, “Boardcast”, “Chinatown” dhe “Killhouse”.

5.Dawn of War III
Kjo lojë ju lejon të luani online me persona të tjerë.

(Herë të lexuara: 121)

About JWebZ

Check Also

Tani mund të luani Minecraft në Nintendo Switch

Minecraft mbërrin më në fund tek Nintendo Switch, tani me ndryshime të reja.Prodhuesit e Minecraft …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *