7 karikues pa fije që do t’ju çlirojnë nga kabllot

0

Teknolgjia e karikimit wireless po zhvillohet këto kohë dhe së shpejti të gjitha pajisjet do të mund t’i karikojmë kollaj dhe pa bezdisjen dhe rrëmujën e shumë telave.

Këtu kemi ofruar 7 të karikues të tillë, ku mund të vendosni telefonin tuaj të karikohet në një metodë më të shpejtë dhe komode.

Para se të zgjidhni një nga karikuesit, sigurohuni të kontrolloni që ai i përshtatet pajisjes suaj pasi ato ofrohen në shumë standarte. Ai më i përdoruri është Qi, Powermat dhe të tjerë. Diçka tjetër që duhet të keni parasysh kur të blini karikuesin wireless është që ai duhet ta karikojë telefonin tuaj jo më shpejt seç e karikonit më parë në prizë me karikuesin me tel, pasi kjo mund ta dëmtojë atë.

1

 1. Itian Charging Stand (21$)        
  2
 2. Choetech Iron Stand Wireless Charger (30$)                                                                                                                 33. Samsung Wireless Charging Pad (41$)                                                                                                                         
  44. Montar Air Car Mount (60$)                                                                                                                                            
  55. TYLT VU (50$)                                                                                                                                                                        
  66. Fonesalesman QiStone + Wireless Power Bank (50$)                                                                                                                         
  77. Yootech Wireless Charging Pad (11$)

(Herë të lexuara: 91)

About Edla Zaganjori

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *