A do të donit një kamera 360°?

Tani një bashkëpunim mes  Google dhe Samsung ka krijuar një kamera 360° për celularin tuaj. Këtë kamera ju e lidhni me celularin tuaj dhe mund ta mbani në dorë.Ju mund të postoni video live në Facebook dhe të tjerët mund të shohin drejtpërdrejtë në të gjitha drejtimet.Shumë kompani futbolli si Barcelona, Real Madrid ,Bayern etj, kanë filluar t’i përdorin këto kamera për të yhvilluar taktikat e portjerëve dhe sulmit.Përveç videove ju mund të bëni edhe foto ku mund të manovroni në të gjitha drejtimet.

(Herë të lexuara: 54)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *