A e keni pyetur ndonjëherë veten kush është zëri pas programit Siri të iPhone?

Zëri i saj mund të ju duket i njohur sepse ju keni pasur mijëra biseda me të. Por emri i saj i vërtetë është Susan Bemmett që ju e njihni me emrin Siri, në telefonin tuaj iPhone. Në një intervistë të re me TypeForm, Susan thotë që ajo u bë një ndër zërat më të njohur në botë. Ajo që në fillim e ka nisur karrierën e saj duke u bërë muzikante. Një kuriozitet është që zëri i saj u bë i njohur për publikun në një mënyrë të habitshme. Një ditë një aktor nuk mundi të paraqitej në një sezon regjistrimi dhe kështu Susan hyri t’a zëvendësojë.

Zëri i saj në vitet 70 u përdor tek ATM-të më të njohura në historinë
bankare dhe deri tani që u përdor në një nga kompanitë më të njohura telefonike Apple, në programin Siri.

 

(Herë të lexuara: 91)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *