A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë herë ai ka vendosur të hedhë një Hoverboard. Hoverboardi u përdor si një eksperiment për tu hedhur edhe nga Yotubera të tjerë. Këtë herë Hoverboardi do të hidhet nga një parking dhe do të shohim e do të ndodhë. Pas hedhjes Hoverboardi ndodhet mu në mes dhe në kamera me shpejtësi të lartë, copat e Hoverboardit fluturojnë ngado.

(Herë të lexuara: 28)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *