Amazon vjen në Europë duke ofruar qasje interneti.

amazon-sign-640x335
Amazon në fillimet e saj të krijimit ka promovuar vetëm shitjen e librave. Kompania më vonë u zgjerua për të përfshirë të gjitha llojet e produkteve, dhe kohët e fundit  ka filluar edhe dhënien e produkteve ushqimore.Amazon duket se së shpejti mund të fillojnë të shesin edhe qasje në internet. Sipas një raporti nga burimet e tyre duket se kompania është duke planifikuar të bëhet një ofrues i shërbimit të internetit në Evropë.

Ky funksion do të jetë pjesë e shërbimit që kryen 99$ në vit abonimin, një marrëveshje me të vërtetë e mirë.Por pse Evropa më parë dhe dhe jo nëSHBA? Pas të gjitha Amazon ndodhet në SHBA dhe zakonisht ata kanë tendencë për të nxjerrë veçori dhe shërbime për vendin e saj për herë të parë. Me sa duket kjo gjë ndodh për shkak të rregullave të caktuara në Evropë të cilat kërkojnë ofruesit broadband për të siguruar qasje me shumicë në rrjetin e tyre të kompanive konkurruese.

Detaje rreth planeve të Amazon janë ende të pakta në këtë moment, por siç e thamë në qoftë se raporti është i vërtetë duket sikur abonimi Amazon po fillon të bëhet një tërësi shumë më tërheqëse.

(Herë të lexuara: 66)

About Armela Malaj

Check Also

Facebooku shqiptar, Dhelpra

Më në fund sapo është lancuar një rrjet social Anonim i pai në Shqipëri, i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *