Aplikacioni më i ri për televizorët Apple.

apple-tv-app-3

Apple ka lëshuar një aplikacion të ri të quajtur thjesht,TV. Aplikacioni TV do të punoj jo vetëm në televizorët Apple, por gjithashtu edhe në pajisje të tjera të Apple, si iPhone dhe iPad. Apple TV ofron rreth 1600 video në përmbajtjen e saj.

Apple gjithashtu paraqiti një funksion të ri të Siri për Apple TV që  lejon për të akorduar në mënyrë direkte për të ndjekur lajme dhe ngjarjet sportive në të gjithë aplikacionet tuaja.

Ky aplikacion ju lejon të gjeni filma dhe shfaqje televizive nga të gjitha aplikacionet e shumta video që keni në pajisjet tuaj. Mbështetja Siri ju lejon që thjesht të pyesni aplikacionin TV për të luajtur diçka, pa pasur nevojë për të shkuar në kërkim për përmbajtjen në aplikacionet individuale.

Disa nga karakteristikat kryesore të aplikacionit TV përfshijnë(Watch Now, Up Next, Recommend, Library and Store).

 

 

 

(Herë të lexuara: 94)

About Armela Malaj

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *