Apple po parashikon të ardhmen e kompjuterave

Apple po vjen me një Mac Pro të ri. Ky kompjuter ka një ekran të madh dhe një memorie të madhe.Pa harruar edhe karakteristikat tradicionale të Apple, ku nuk ekzistojnë kabllot. Çdo gjë është e lidhur me anë të valëve Wireless. Si gjithmonë Apple vjen me një dizajn shumë modern dhe shumë të softifikuar.Përdoruesit janë shumë të kënaqur nga ky kompjuter dhe të gjithë mendojnë se ky do të jetë një model perfekt për kompjuterat e së ardhmes.

(Herë të lexuara: 84)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *