Bugatti po prodhon një jaht

Dizenjuesi i jahteve Palmer Johnson dhe kompania e makinave,Bugatti, kanë krijuar jahtin super luksoz Bugatti Niniette 66.

Jahti Bugatti Niniette 66  vjen me sasi të limituar dhe ka disa gjëra të veçanta. Përveçse është një jaht luksoz , ka edhe një shpejtësi të madhe që karakterizon të gjitha mjetet e kompanisë Bugatti.Ky jaht sportiv  arrin shpejtësinë maksimale prej 44 nyje (81 kilometra në orë).

 

(Herë të lexuara: 27)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *