Ç’do të thotë shenja jo-qen në baterinë e Samsung Galaxy S8?

Tani që Samsung Galaxy S8 do të dalë treg në të gjithë botën në ditët  në vijim , shumë persona persona kanë filluar të bëjnë testet e rezistencës. Një youtuber i njohur i quajtur “What’s inside?” ka bërë një test në Samsung Galaxy S8 dhe ka zbuluar një shenjë që nuk lejonte që qeni t’i afrohet celulari. ▲

Kjo ndoshta sepse bateria mund të shpërthejë nga kafshimet e qenit. Por gjatë eksperimentit bateria nuk shpërtheu. Ndoshta këtë herë Samsung ka zhvilluar cilësinë e baterive si pasoje e incidenteve të shumta ku celularët e sapoblerë Samsung kanë marrur flakë. Nuk dihet ende se çfarë tregon kjo shenjë dhe pritet një shpjegim nga Samsung.

(Herë të lexuara: 203)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *