Celulari më i mirë në botë për 2017

Ky është smartfoni që po konkurron markat e mëdha teknologjike. Sony Xperia Edge është versioni më i ri i një telefoni multifunksional që është kthyer në konkurrentin numër 1 të Samsung dhe Apple. Ky smartfone do të dalë së shpejti në treg dhe  merret me mend se çmimi i tij , me shumë gjasa do të jetë pak i shtrenjtë.Ai gjendet aktualisht në versionin “demo” por së shpejti pritet të dalë në treg. Sony Xperia Edge është versioni më i ri i një telefoni multifunksional që është kthyer në konkurrentin numër 1 të Samsung dhe Apple.

(Herë të lexuara: 643)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *