Del Samsung Glaxy C7 Pro: Një hardware me potencial te madh

Pas daljes në treg të Samsung Galaxy C9 Pro, i cili ka ishte ideja e Samsung për të bërë një model më të zhvilluar, një gjysem tablet, ai është C7 Pro, është ideja e një celulari me një madhësi sa një gjysëm tableti. U hodh në treg sot me një çmim prej 59 371 lek të reja, dhe duket sikur është pak më shumë i kushtueshëm në fillim. Përmban një hardware me një çmim që shkon aq sa një OnePlus 3T, Vivo V5 Plus apo Moto G5 Plus.

Ndërtimi dhe dizenjimi

Samsung Galaxy C7 ngjan njesoj me Vivo V5 Plus, që janë celularë që ofrojnë një disajn shumë të softifikuar me pjesët qe sot konsiderohen shume te kushtueshme. Shkurt ,një disajn celulari inteligjent do ishte shanci i vetëm i Samsung për të fituar këtë kompeticion celularësh inteligjent mes kompanive.

Dhe ndryshe nga herët e tjera ,Samsung duket sikur ka goditur në shenjë.Celulari nuk është gjigant si Oppo F3 Plus, por ka një trup të plotë prej metali nuk është plotësisht në kategorinë më të mirë, por peshon aq sa të tjerët.

Është më i gjatë, por është i hollë 7.7 mm por ka disa detaje që i mungonin celularëve të viteve të tjera.

Pjesa e përparme ka një 2.5D të lakuar dhe të bën të ndiesh sikur prekja nuk ka fund kur prek anësoret e xhamit të celularit.
Lexuesi i shenjave të gishtit gjendet përpara , jo si Galaxy S8.


Pjesa e prapme është e bërë nga alumini dhe ndihet i pathyeshëm pa ndonjë cep prej plastike.

Hapësira dhe RAM-i
Ky celular është i pajisur me 4GB RAM dhe 64GB hapësirë memorie.

Ekrani

Samsung Galaxy C7 Pro ka një ekran 5.7-inch me rezulocion Full HD (1920×1080 piksel).Ekrani është i shndritshëm dhe nuk ka problem përdorimi jashtë ambjenteve.

Teksti dhe fotot duken tërheqëse dhe ngjyrat janë fiks siç janë parashikuar të priten nga ekranet perfekte që prodhon Samsung.

Kamera

Samsungu vendosi të prodhojë një kamera prej 16 MP prapa dhe para Samsung Galaxy C7 Pro. Kjo kamera ka një dritë LED përgjatë PDAF.

(Herë të lexuara: 175)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *