Dermatografia, sëmundja që duket si “alfabet”

derma

Dermatografia eshte nje lloj “semundjeje” e rralle.

Njeriu qe e ka mund te shkruaj ne lekure c’te doje vetem me nje gisht, pasi lekura eshte e dobet, inflamohet e skuqet dhe ngrihet.

Aq sa duket sikur fjalet  jane nen lekure! Per 30 minuta shenjat zhduken perseri.

Burimi: Mapo

(Herë të lexuara: 235)

About Armand Plaku

Check Also

A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë …

One comment

  1. Ca mjekimi mund te mar per kete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *