Dilema më e fundit e Mark Zuckerberg.

93faea10c2dfcc96984f9ec8672429d8-970-80

Mark Zuckerberg ka shtruar një pyetje urgjente për ndjekësit e tij në Facebook se kush do të jetë ndihmësi i tij për të regjistruar zërin e Asistentit  të tij Al.

Në fillim të vitit 2016 Zuckerberg njoftoi se ai ishte duke planifikuar për të ndërtuar një sistem të inteligjencës artificiale.

Projekti ishte një “sfidë personale” për themeluesin e Facebook i cili donte që të ketë sistemin e tij të plotë deri në fund të vitit. Është e qartë se gjërat janë duke shkuar mirë në qoftë se ai është tani në kërkim për persona të cilët do të sigurojnë zërin për të.

Mbi 35,000 njerëz janë përgjigjur pyetjes Zuckerberg me sugjerimet që shkonin nga Jarvis, Paul Bettany, në Morgan Freeman, Benedict Cumberbatch, dhe Arnold Schwarzenegger, i cili tashmë ofrohet për të bërë atë në fillim të këtij viti.

Edhe pak  muaj ka mbetur nga ardhja e vitit 2017 ku Zuckerberk pritet të këtë gati asistentin e tij, kështu që ai duhet patjetër të bëjë një zgjedhje shumë shpejt.

(Herë të lexuara: 129)

About Armela Malaj

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *