Droni më i vogël në botë

 

FQ17W Drone është droni më i vogël në botë dhe  që mund të futet në xhep.Ky dron me kontrollin FFV të kamerës dhe çmimit të lirë, prej vetëm 44.99 dollarëve do t’ju habisë të gjithëve.

“Ky është një dron i shkëlqyeshëm për fillestarët. Është i lehtë për t’u kontrolluar përmes aplikacionit të thjeshtë të cilin mund ta shkarkoni për telefon duke përdorur kodin QR.” – Ka thënë një përfaqësues i kompanisë.

 

“Droni është i lehtë për t’u kontrolluar, gjë që e bën përdorimin e tij shumë më të kënaqshëm.” – ka deklaruar një prej përdoruesve.

(Herë të lexuara: 19)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *