Droni shpërndan dhurata

DroniShampanjë për udhëtarët, topa golfi për lojtarët, arushë Teddy për fëmijët në park. Të gjitha këto dhe të tjera janë dhuruar nga një organizatë jofitimprurëse, e quajtur “I Like Giving.” Të gjitha këto dhurata janë shpërndarë me dron. Qëllimi i organizatës është që të ndërgjegjësojë njerëzit që të jenë më zemërgjerë dhe të dhurojnë tek njerëzit në nevojë.

(Herë të lexuara: 197)

About Blertina Koka

Universiteti i Tiranës, Fakulteti Histori-Filologji

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *