Ekrani i ri 5K i LG

Tani LG vjen me teknologjinë  më të fundit të pamjeve digjitale, atë 5K. Me këtë ekran ultrafin LG i mundëson përdoruesit një provojë të paharrueshme.Ky ekran i shfaq imazhet shumë të mprehta dhe brilante. Përveç madhësisë ka edhe një teknologji shumë të lartë kontrasti ngjyrash.Përveç imazheve edhe videot i shfaq me një kalitet shumë të lartë dhe me rreth 60 fps.Por përveç të mirave ka edhe të meta, ky ekran nuk punon shumë mirë në Window por në Mac është perfekt.LG në këtë ekran ka përfshirë edhe një kamera të teknologjisë së fundit.

(Herë të lexuara: 48)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *