Ernest ,Pajisja për ti mbajtur të sigurt të gjithë njerëzit që duam.

ernest
Ernest është pajisja e cila kontrollon dhe menaxhon shtëpinë dhe automjetin tuaj. Mos komplikojë jetën tuaj me telekomanda dhe pajisje të shumta sigurie .

“Ernest” është pak e vështirë për tu përshkruar. Kjo është një pajisje,por edhe një aplikacion sipas themeluesit të saj, Arturs Pumpurs. Sistemi siguron automjetin tuaj, ju tregon se ku është, derën e garazhi, ose në qoftë se ju keni edhe portën tuaj. Fushata në Kickstarter filloi në 28 tetor dhe përfundon në në 7 dhjetor.

Projekti filloi si një mënyrë për të mbrojtur automjetet, me një pajisje Bluetooth 4.0.

ERNEST immobilizer + GPS është një produkt unik projektuar për të mbrojtur dhe për të kontrolluar automjetet e motorizuara.

ERNEST nuk është vetëm për makinat. Është për mjedisin e automjetit tuaj – portat, garazhe, dhe madje është i gatshëm të integrohet edhe në shtëpi për sigurinë e pronës së përdoruesit dhe mënyrës së jetesës.

aaa870f9ebd4715365aaa607a457d5de_original

(Herë të lexuara: 138)

About Armela Malaj

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *