Facebook Live përmirëson shërbimin e tij.

facebook-live-schedule-640x450

Tani për tani Facebook live ju lejon të shfaqni video në kohë reale kudo që ndodheni e në çdo kohë që ju dëshironi. Vetëm goditni butonin dhe ju keni për tu shfaqur diret për të gjithë miqtë tuaj. Megjithatë por nëse do ti njoftonit paraprakisht miqtë tuaj se çfarë kohë ju do të jeni live? Ju mund ta bëni këtë duke postuar një përditësim në statusin tuaj, por Facebook ka njoftuar që do të sjell një funksion të ri.

Sipas Facebook, “Caktimin e një video live e bën më të lehtë për të ndërtuar pritja dhe lëvizja me audiencën tuaj para se të fillojë transmetimi juaj, kështu që ju mund të fitoni shikueshmëri  të fortë me një audiencë të mbledhur tashmë. Kur ju të planifikoni një video live një post shpallie do të publikohet në News Feed duke i njoftuar tifozët tuaj në Facebook se transmetimi po vjen. ”

Përveç kësaj ata që mund të shohin postin gjithashtu mund të zgjedhin për të marrë një njoftim kujtesë për kohën kur ngjarja është gati të fillojë.

Para se të gëzoheni shumë duhet të vini re se ky tipar është në dispozicion vetëm për verifikuesit me Pagesë tani. Megjithatë duke pasur parasysh se Facebook live u përdor për të “famshëm” para se të hapej për publikun, ne vetëm mund të shpresojmë se ky tipar do të të jetë në dispozicion për të gjithë të tjerët.

(Herë të lexuara: 45)

About Armela Malaj

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju ka ndodhur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *