Fileto me açeto balsamiko

filetto_aceto_balsamico

Përbërësit për 4 persona:

800 g fileto viçi

1 gotë açeto balsamiko

açeto balsamiko “Modena”

vaj ulliri

kripë dhe piper

Përgatitja:

Ngrohim pak vaj ulliri në një tigan dhe ndërkohë presim filetot e viçit rreth 4 centimetra të trasha dhe i lyejmë me miell.

Pasi vaji të jetë ngrohur skuqim filetot duke i shtuar pak kripë dhe piper. Lart i hedhim gotën e açetos normale dhe i lëmë të piqen në zjarr nga të dyja anët.

Kur açetoja të ketë avulluar dhe mishi të ketë arritur pjekjen e dëshiruar, i shërbejmë filetot duke shtuar lart pak açeto “Modena”.

Burimi: TV Klan

(Herë të lexuara: 231)

About Armand Plaku

Check Also

A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *