Google ka ndërtuar rrjetin teknologjik nervor, një pajisje e cila mbron zemrën tuaj

 

 Shumë njerëz vdesin nga sëmundje të zemrës dhe goditje në tru çdo vit. Kardia ofron mënyrën më të lehtë për të dalluar që në fillim dridhjet artiale të mundshme, dhe redukton rrezikun, kështu që ju të mund të jetoni jetën me vetbesim, sepse Kardia jua ofron këtë siguri.

Bota nuk njeh vrasës më vdekjeprurës se sëmundjet e zemrës, kjo sëmundje është përgjegjëse për një në katër viktima në botë. Zbulimi i hershëm i kësaj sëmundjeje është celësi i shpëtimit të jetëve, por zbulimi në kohën e duhur shpesh mbetet dicka e parealizuar. Mënyra më efektive e problemeve të identifikimit përfshin një makinë EKG, një pajisje të rëndë me elektroda dhe tela. Edhe shumë makina portative  si bateri-powered ,monitori Holter etj.

Kardia është një pajisje teper e vogël e cila kushton vetëm 99$. Ajo mund të ngjitet në pjesën e pasme të telefonit tuaj intelligjent, mund ta mbani në kuletën tuaj etj. Vendosni gishtat në të për vetëm 30 sekonda dhe ju sapo do të merrni një EKG mjeksore në telefonin tuaj.

Kjo është dicka mbreslënëse se si një pajisje e vogël mund të zgjidhë një problem kaq të madh. Por historia më e madhe është ajo që ndodh me të dhënat e zemrës që mbledh ne telefonin tuaj inteligent. Kompania përdor rrjetet teknologjike nervore dhe alegoritmet për të identifikuar shenjat e sëmundjeve të zemrës. Ndoshta kjo mund të ndryshojë mënyrën se si kardiologet diagnostifikojnë pacientët e tyre.

 

(Herë të lexuara: 59)

About Elisabeta miraka

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *