Google nxjerr Google Allo

Google më në fund nxorri për herë të parë një program të ri.Sipas Google, Google Allo – versioni për desktop do të jetë i njëjtë me  WhatsApp dhe do të shërbejë për të lidhur telefonin me kompjuterin.Së fundmi, 9to5Google arriti të marrë detaje të pjesshme të Google Allo 9.0, dhe nga ajo që ne mund të shohim, mënyra se si do të lidhen celulari dhe kompjuteri do të jetë shumë e ngjashme me mënyrën se si WhatsApp e bën atë.

(Herë të lexuara: 30)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *