Htc arrin të shes 140,000 njësi HTC Vive deri më sot.

vrg_vrv_141_htc_vive_thumb-0-0
Realiteti virtual nuk është teknologji saktësisht e re. HTC është një nga ato kompani që kanë miratuar këtë teknologjisë dhe mesa duket gjërat janë duke përparuar relativisht mirë për ta.

Sipas shifrave të fundit është  zbuluar se HTC  ka shitur 140,000 njësi të HTC Vive deri më sot. Kjo është kundrejt 100.000 apo më shumë shitur në gusht.Megjithëse  HTC do të donte që numri i shitjeve të ishte më i lartë.

Kjo shifër duket të jetë e zbehtë në krahasim me PlayStation VR Sony. Sipas parashikimeve, Sony pritet të shesë një  2.6 milionë njësi të VR PlayStation deri në fund të viti.Mesa duket HTC mund të mbetet prapa konkurrencës pavarësisht se janë në treg gjatë. Për të qenë të drejtë, nga të gjitha pajisjet të përkushtuara VR, HTC Vive është më e shtrenjtë. Le të mos harrojmë faktin se përdoruesit do tu duhet një kompjuter  në mënyrë që të përdorin atë, duke krijuar një pengesë në hyrje. Kjo është një disavantazh kundrejt VR PlayStation që ka nevojë për vetëm një  tastierë  PS4 e cila kushton vetëm 300$ për të përdorur atë.

 

 

(Herë të lexuara: 49)

About Armela Malaj

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *