Huawei Mate 9 mund të vijë me skaner irisi

capture

Telefonat smart me ndjesorë nuk janë diçka e re, dhe Motorola ishte e para që solli këtë teknologji në pajisjet telefonike, që lejonte identifikimin e gjurmëve të gishtërinjve të përdoruesëve.

Sidoqoftë, Samsung ka shtuar edhe një standard tjetër sigurie: skanerin e irisit, dhe e prezantoi cilësinë në telefonin e tij Galaxy Note 7. Së fundmi edhe Huawei ka vendosur të konkurrojë Samsung me të njëjtën teknologji në produktin e tij që pritet të vijë së shpejti, Huawei Mate 9.

Shumë kompani të tjera po planifikojnë ta përfshijnë skanerin e irisit në pajisjet e tyre, pasi ai ka rezultuar me i saktë në identifikim dhe më i sigurtë së ndjesori për gjurmët e gishtërinjve.

(Herë të lexuara: 53)

About Edla Zaganjori

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *