India e mirëpret mjaft mirë iPhone 7 dhe 7plus.

appleiphone7_8001

Me një lëvizje mjaft të shpejt Reliance Jio e ka pritur mjaft mirë ardhjen e Iphone 7 në Indi. Jio ka pajtuar shërbimine internetit 4G falas për një vit për të gjithë modelet e iPhone që ofron Apple.

Këto pajisje do ta marrin shërbimin e internetit falas vetëm në Indi. Kjo incijative u mor me rastin e ardhjes në Indi të serisë më të re të iPhoneve ,iPhone 7 dhe iPhone 7 plus. Burimet që dhanë lajmin e mirë e emërtuan këtë iniciativë si “Welcome Offer”.

Mesa duket India e ka pritur me padurim serinë e re te iPphone. Shërbimi është i vlefshëm jo vetëm për modelet e fundit të iphone por edhe për  iphone 6 ,6 plus si dhe 6s .

Oferta do të jëtë e vlefshme nga data 31 dhjetor i këtij viti deri në 31 dhjetor të vitit 2017 me një plan Rs 1,499 .Paketa 4G përmban sasi të palimituar lokal,StD ,thirrje Roaming në voice calling,40 GB Wifi ,sasi e palimituar e mesazheve dhe sasi e palimituar e paketës Proframee Jio .

(Herë të lexuara: 59)

About Armela Malaj

Check Also

Fosilet japin të dhëna për prejardhjen e njeriut

Ekipi shkencor që në vitin 2015 , zbuloi një të afërm të lashtë me njeriun, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *