Instagram, tani një aplikacion për Windows 10.

 

screen-shot-2016-10-14-at-12-49-56-pm

Instagram ka zgjeruar disponueshmërinë e aplikacioneve për përdoruesit e tabletave të cilat lundrojnë me Windows Microsoft 10.

Instagram thotë se tashmë pajisjet me Windows 10 mund të përdorni aplikacionin e saj, e cila është në dispozicion për shkarkim në Windows App Store.Ajo vë në dukje karakteristika të caktuara të tilla si: kapjen dhe ngarkimin e videove apo fototove.

Aplikacioni në Windows 10 përfshin edhe historitë që instagram e ka marrë nga SnapChat si dhe mesazhe të drejtpërdrejta.

Përdoruesit mund të shkrepin ,te rregullojnë  dhe ndajnë përmbajtjen direkt nga pajisjen e tyre Windows 10 tabletë,duke supozuar se ata të kenë pajisje të përshtatshme  për ta bërë këtë.

Muajin e kaluar Microsoft tha Windows 10 tani ishte duke punuar në 400 milionë pajisje në nivel global, nga 200 milion në janar.

Dërkohë që Instagram tha se përdoruesit e aktive nga 500Milion  janë dyfishuar në dy vitet e fundit.

 

(Herë të lexuara: 40)

About Armela Malaj

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *