Ja çfarë do t’ju mbrojë ju nga hakerat!

Interneti mund të jetë një vend i rrezikshëm dhe një mundësi shumë e mirë për hakerat që t’ju gjurmojnë ju dhe t’ju vjedhin të gjithë informacionet, fotot, madje edhe llogarinë tuaj bankare.Ja pse ju duhet të përdorni Cyberghost VPN.Megjithëse ka shumë VPN të tjera aty jashtë por Cyberghost ka disa aftësi të veçanta dhe mbi të gjitha është më i miri.

Download : CyberGhost VPN

(Herë të lexuara: 146)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *