Ja kompjuteri i duhur që i duhet një YouTuberi

Nëse je një YouTuber apo do thjesht që të kesh një kompjuter shumë të shpjetë për lojra kompjuterike ky është i duhuri.Ky është një kompjuter i prodhuar nga Lenovo ka gjithçka që ju duhet për një kompjuter të shpejtë.

Lenovo Ideacentre AIO Y910

Lenovo ka prodhuar një ndër kompjuterat më të shpejtë të tij.Ky kompjuter vjen edhe me një setup të plotë Gaming.Çdo paisje është prodhuar në një mënyrë shumë cilësore dhe të teknologjisë së fundit.

(Herë të lexuara: 80)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *