Ja si i shpërthen iPhoni në dorë

Ky është rasti i parë i publikuar ku shfaqen problemet e para me iPhone 7.Por nuk është rasti i parë që një smartfon shpërthen. Para pak kohësh një 18 vjeçareje i ka shpërthyer iPhoni i saj ndërkohë që nuk po e përdorte.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/2104285132964557/

(Herë të lexuara: 638)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *