Kamera 40 000 $ e Nokia

Nokia ka lanquar për herë të parë një kamera 360° shumë të shtrnjtë. Kjo kamera ka gjithsej 8 kamera nga të gjitha anët. Të gjitha kamerat kanjë pamje prej 187° dhe nga një mikrofon, për të krijuar efekte 3D. Kjo kamera u lanqua për herë të parë në Dhjetor me një çmim prej 45 000 $ por tani ka zbritur me 5000 $.Me një sensor 2K x 2K,kjo kamera është shumë e veçantë.

(Herë të lexuara: 60)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *