Këto paisje të vogla ju mundësojnë të gjurmoni makinën tuaj duke përdorur telefonin tuaj

 

A ju ka ndodhur ndonjëherë që  të keni  humbur makinën në një parking të tejmbushur? Padyshim që po.  Ndodh shpesh që të parkoni dhe të shkoni të bëni pazar dhe kur ktheheni nuk keni idenë se ku mund të jetë makina juaj.

Më pas ju filloni të silleni vërdallë duke shtypur butonin e panikut të ҫelësave të makinës suaj, kjo mund te jetë e lodhshme dhe stresuese. Ju nuk keni nevojë të instaloni një sistem të shtrenjtë GPS për të ruajtur gjurmët e makinës tuaj pasi kjo është një mënyrë shumë e kushtueshme.

Por ja tek është një mënyrë për të shkuar pas gjurmëve të makinës tuaj pa shpenzuar një shumë të madhe parash.

Një kompani në Kaliforni  bëri te mundur krijimin e disa paisjeve të vogla të cilat punojnë me telefonin tuaj, dhe mund të jenë pikërisht paisjet që ju po kërkonit.

Ёshtë quajtur “Trackr”. Ёshtë një kategori e paisjeve të artit të gjurmimit . Kjo paisje po ndryshon mënyren sesi ne gjurmojmë gjërat e rëndësishme në jetën tonë.

Si funksionon ajo ?

Ёshtë fare e thjeshtë! Instaloni aplikacionin Trackr në telefonin tuaj të zgjuar dhe lidheni aplikacionin me paisjen tuaj dhe më pas jeni gati për të gjurmuar makinën tuaj. I gjithë proҫesi i vendosjes së cilsimeve kërkon vetëm 5 minuta kohë ose me pak.

Ju mund ta bashkangjisni paisjen me ҫelësat tuaj, në cantë,  në kuletën tuaj dhe me cdo gjë tjetër që nuk  do donit të humbisnit. Më pas përdorni aplikacionin e gjurmuesit për të gjetur vendodhjen e sendeve tuaja.

Harrojini sistemet e shtrenjta GPS, apo shërbimet gjurmuese. Askush nuk do që të paguaj pagesat e shtrenjta  mujore. Ne e kuptojmë sesa stresuese mund të jenë këto gjëra dhe kjo është arsyeja pse ne krijuam Trackr. Kjo paisje është shumë e rëndësishme për ju kur  duhet të kujdeseni që gjërat e rëndësishme në jetë të mos ju humbin.

Kujtoni makinën tuaj. Nëse ju do të keni Trackr ju thjesht mund ta fshihni poshtë tapetit te makinës tuaj, në bagazh, ose në ndonjë vend tjetër ku nuk mund të  gjendet nëse makina juaj mund te jetë vjedhur.

Nëse harroni se ku keni parkuar makinën tuaj ,thjesht hapni aplikacionin Trackr në telefonin tuaj dhe aplikacioni do tju tregoj ju kordinatat ekzakte të vendodhjes së fundit të ditur të Trackr

Sa shumë do të më kushtoje kjo paisje mua ?

Ju me shumë mundesi po mendoni se kjo paisje do të jetë shumë e shtrenjtë ,, gabim! Trackr kushton vetëm 29$. Një ҫmim i vogël për të paguar për qetesinë e mendjes tuaj, apo jo?

Për ҫfarë tjetër mund ta përdor trackr ?

Sic thamë edhe më parë trackr ka nje palimitshmëri të mundesive. Paisja është e vogel dhe e rezervuar mjaftueshem që ju të mund tja vendosni kafshës suaj shtëpiake, mund ta vendosni në celesat dhe kuletën tuaj dhe kurrë më mos  të harxhoni kohën duke kërkuar në të gjithë shtëpinë për to.

Teackr vjen dhe me një anë të dytë magnetike, kështu ju mund ta vendosni atë në laptopin tuaj ose poshtë ndenjëses së biҫikletës. Gjurmoni dhe ndëshkoni hajdutët të cilët ju vjedhin ju gjërat me vlerë!

Vendoseni te gjërat që kanë më shumë rëndësi për ju !

(Herë të lexuara: 186)

About Elisabeta miraka

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *