Kjo paisje përkthen për ju çdo gjuhë

Nëse ti dikur ke pasur vështirësi të komunikosh me një të huaj tani kjo nuk është më problem.Kjo paisje e quajtur Travis mund të përkthejë çdo gjuhë të botës.Travis ka madhësinë e xhepit tuaj dhe mund të mbahet kudo me vete.Kjo paisje mund të lidhet edhe me ndonjë paisje që posedon ndonjë i huaj dhe të shërbejë si një telefon që përkthen në kohë reale gjuhën që ju flisni.

(Herë të lexuara: 170)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *