Kllëfi i celularit që lejon prindërit të gjurmojnë telefonin e fëmijëve të tyre

Një kompani Japoneze ka krijuar një kllëf celulari që ndihmon prindërit të ndalojnë fëmijët e tyre që të mos jenë kaq të fiksuar pas celularit të tyre. Kllëfi që mund të hiqet vetëm me një kaçavidë specifike, lejon prindërit të gjurmonjnë celularin e fëmijëve dhe të vendosin orare të caktuara se kur duhet ta përdorin celularin.

Sensorët e lëvizjes të montuar në kllëf,të quajtura OTOMOS, fik automatikisht celularin kur fëmija është në lëvizje, që ato të mos shohin telefonin.

Kllëfi i krijuar nga Momo Ltd, një kompani japoneze, do të dërgojë një mesazh automatikisht prindërve të fëmijës nëse pëson ndonjë dëmtim, si një aksident.Ky kllëf kushton vetëm 3.50 pound për tu përdorur.

(Herë të lexuara: 92)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *