Ky jaht do të ketë një kopësht dhe plazh privat

Kompania norvegjeze Hareide Design ka zbuluar modelin e saj më të ri të një jahti super luksoz të quajtur 108M që vjen nga gjatësia e tij prej 108 metrash, i cili do të përmbajë një kopësht të madh dhe një plazh privat. Dizajni është menduar të jetë i tillë në mënyrë që udhëtarët të ndihen më afër natyrës gjatë kohës së qëndrimit në të.
Jahti është i mbuluar me një sipërfaqe prej 3,000 metrash katrorë me panele diellorë që e furnizojnë atë me energji, përveç burimeve të tjera shtesë.

Ja disa foto të jahtit që akoma është në fazën e tij të konstruktimit:
1

3

2

4

5

6

(Herë të lexuara: 56)

About Edla Zaganjori

Check Also

Fosilet japin të dhëna për prejardhjen e njeriut

Ekipi shkencor që në vitin 2015 , zbuloi një të afërm të lashtë me njeriun, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *