Ky procesor ka “superfuqi”

Qualcomm ka shfaqur sot dy produkte shtesë në linjën e procesorëve mobil, respektivisht Snapdragon 660 dhe Snapdragon 630. Këto dy pajisje do të pasojnë Snapdragon 653 dhe Snapdragon 626.

Snapdragon 660 është i bazuar në teknologjinë 14nm dhe është i pari nga seria 600 që sjell Kryo CPU. Kjo teknologji thuhet se është 20 për qind më e shpejtë se ajo në Snapdragon 653.

GPU është Adreno 512, që është 30 për qind më e shpejtë se Adreno 510 që gjendet në 653.

(Herë të lexuara: 141)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *