Ky program do t’ju bëjë të merrni dhjetë në matematikë

Ky program ka kohë që ka dalë por shumë persona nuk e dinë ende këtë program që do t’ju bënte mësimet më të lehta.Dhe ky program është Photomath.Për të gjithë ata që përtojnë të zgjidhin problemat që u jep mësuesi, ky program është zgjidhja e duhur.Photomath regjistrohet në telefonin tuaj dhe me anë të kameras së telefonit tuaj ky aplikacion do të ygjidhë për ju çdo lloj ushtrimi.

Linku në Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microblink.photomath&hl=en

(Herë të lexuara: 103)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *