Ky rrip smart nuk do t’ju lërë të shëndosheni

 

Capture

Samsung ka prezantuar një produkt të ri të quajtur ‘rripi i zgjuar’ i cili mund të funksionojë si një ndërgjegje e dytë për sa i përket parametrave tuaj shëndetësorë.

Rripi funksionon në mënyrë të ngjashme me një ndjesor sporti që përdoret zakonisht për monitorimin e kalorive të harxhuara, hapave të bërë, kohës gjatë së cilës përdoruesi i tij rri ndjenjur, dhe madje ai mund të masë edhe përmasat e belit tuaj.

Me anë të sistemit të tij të matjes së përmasave të belit, rripi sinjalizon kur vë re rritje të saj, për të mos e tepruar me ushqimin, dhe ju paralajmëron gjithashtu nëse qëndroni shumë ndenjur.

Bateria e tij mund të zgjasë deri në 20 ditë dhe ai lidhet më një aplikacion në celularin tuaj duke shfaqur të dhënat e matura.

Rripi ofrohet në Kickstarter në modele të ndryshme, ku ai më i liri kushton 69 dollarë.

2

(Herë të lexuara: 74)

About Edla Zaganjori

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *