Laptopi Acer R13 bateria e te cilit zgjat 13 orë e 2 minuta

Acer  R13 është  pak i shtrenjtë si chromebook , duke filluar 400$ por është me ҫmim të përkthyer me të gjitha karakteristikat që ofron.

Ёshtë një laptop i konvertueshëm me prekje në ekran dhe me një rretullim 360 gradë që lejon atë të përdoret si një tabletë. Gjithashtu ka një jetgjatësi të baterisë deri në 13 orë. Kjo është një arsye e madhe se pse ju duhet ta blini Acer R13, pikërisht jetgjatësia e baterisë. Një laptop me një bateri të mirë zgjat 8 deri në 10 orë. Kështu që mesatarja 13-orëshe e Acer është shumë më e madhe.

A tablet

Për shumicën e njerëzve 8 seri në 10 orë është ngarkimi i një dite të plotë, nëqoftëse keni nevojë për një ngarkim më shumë se aq Acer është i vetmi chromebook i testuar  i cili zgjat në një sasi të konsiderueshme.

(Herë të lexuara: 52)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *