Lumify X9 elektriku i cili ka thyer rekordet në shitjet online!

Nëse keni lundruar në internet në këto 12 muajt e fundit ,ju 100% do te keni parë ndonjë reklamë për “famkeqin” Lumify X9 i cili ka qënë  shumë popullor në të gjithë botën .

Por pse është akoma Lumify më i shituri në të gjithë botën?

Për një sërë arsyesh :

1) Ёshtë elektriku më i lirë krahasuar me konkurentët e tij -vetëm $29 krahasuar me të tjerët që kushtojn $116.99.

2) Ёshtë mesatarisht më i liri i shkarkimit online deri më 75% më lirë në faqet e shitjeve zyrtare.

3) Ёshtë thjesht elektriku i dorës më taktik ne llojin e tij .

Për cfarë mund ta përdorni atë?

E  vërteta është se shumica e njerëzve e nënvlersojnë rëndësinë e mbajtjes së një elektriku të madh dore . Ne ditët e sotme ndërprerjet e energjisë elektrike janë bërë më të zakonshme nga stuhitë e rënda, prandaj është më e rëndësishme  se kurrë të keni elektrikun e duhur që të jeni të përgatitur për cdo ndërprerje.

Elektriket taktik të dorës nuk janë si shumica e elektrikeve të thjeshtë të shtëpisë:

Lumify është ndërtuar për performancë të lartë, besueshmëri dhe përdorim të fortë të dritës .

Ёshtë e një teknologjie LED super ndrcuese ,godet fuqishëm me dritën e saj të bardhë qindra e qindra metra larg.

Specifikimet:

Lumify ka parametra si :

Llambë beckon , fokusimi i lartë rreze të lartë dhe SOS- njoftimet me super ndricim ,fokusimi në dicka shumë larg ose sinjalet e emergjencave për ndihmë.

Lumify është ndërtuar nga alumini i gdhendur. Ёshtë peshë shumë e lehtë por ka një material mjaft të fortë për të kaluar cdo lloj jetese në cdo lloj mjedisi .

Për cfarë mund ta përdorin njerzit atë?

Besojeni ose jo , shumica e njerëzve nuk kanë njv elektrik dore!

Janë shpjeguar qindra e qindra tv mira për të patur njv elektik të cilesisë së lartë.

Ato më të njohurat janë :

Në një emergjencë shtëpie ,stuhi të forta etj.

Do tju duhet për ndricimin e bagazhit tuaj në rast të prishjes së makinës në mes të askundit .

Perfekt për të bërë kamp.

Për kontrollimin e bodrumit të shtëpisë ,për sigurinë e shtëpisë fuaj.

Për te trembur larg kafshët e egra.

Për të punuar në vende të errëta etj.

A do të ju a rekomandonim?

Bazuar në cmimin dhe cilesinë -PO

Ka ndricues me ndricim më të lartë sigurisht por ata fillojnë nga $249+

(Herë të lexuara: 232)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *