Macbooku i ri i Apple ka një touchscreen me emoji

Macbooku i ri Pro ka një zonë me prekje me disa emoj, është më i hollë. Në pjesën me prekje ti mund të kontrollosh çdo gjë si emojit, dritën e monitorit dhe gjithashtu ti mund të ndrzshosh opsionet që ke në pjesën me prekje duke i kapur ato me maus nga kompjuteri ne touchbarin sipër tastierës.

Gjithashtu Macbook Pro tani ka memorie më të madhe dhe ka më shumë RAM.Ju mund ta blini këtë laptop për 1699$.Me një madhësi 13 inch kz laptop ka përmasa të vogla për një laptop të një cilësie kaq të mirë.

Si gjithmonë Apple vjen gjithashtu me një kamera me rezulocion të lartë dhe tani me një skaner gishti ku mund të hapni laptopin tuaj pa nevojën e paswordit.

(Herë të lexuara: 42)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *