Mastercard po teston skanerin e gishtave për kartat e parave

Tani një ndër kompanitë më të mëdha të kartave të blerjeve po bën një investim të madh duke vendosur skaner gishtash në kartat e blerjeve.Duke parë vjedhjet e mëdha të kartave tani Mastercard ka gjetur një zgjidhje. Në qoftë se personi që ka kartën nuk përputhet me shenjat e gishtërinjve dhe tenton të blejë me të atëherë kjo kartë do t’i lëshojë një sinjal bankës dhe banka do të njftojë pronarin e kartës me anë të numrit të celularit.

(Herë të lexuara: 29)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *