Me këtë aplikacion mund të fitohen para duke ecur

sweatcoin-796x398

Duke filluar që sot mund të fitoni para duke bërë diçka që e bën gjithmonë natyralisht si për shembull të ecni.

Falë aplikacionit Sweatcoin, hapat tuaj tani vlejnë më shumë dhe mund të përkthehen në para. Programi i ndjek hapat tuaj në qytet dhe i kthen ato në digjitale. Për çdo 1000 hapa ju fitoni 0.95 SWC apo Sweatcoin të cilat mund t’i konvertoni në para reale ose t’i përdorni për shërbimet e app store.

spendcoin2

Bashkëngjitur kësaj aplikacioni ofron edhe kurse për yoga, veshje sërfi, apo mundësinë që paratë virtuale që fitoni t’i dhuroni për bamirësi.

Të parët që e provojnë këtë aplikacion janë Amerika dhe Britania e Madhe, pastaj ai do të përhapet edhe në vendet e tjera të botës.

 

(Herë të lexuara: 287)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *