Më në fund Google po mëson të vizatojë.

Google ka një kohë të gjatë që po punon të mësojë programet e tij të mësojnë të vizatojnë. Ky program shërben që ti të vizatosh diçka dhe Google të kërkojë një clipart që të përfaqësojë sa më mirë vizatimin tënd. Eksperimenti i tij më i fundit i quajtur Sketch-RNN ka një aftësi për të ruajtur mbi 5.5 milion
vizatime nga personat që kanë luajtur lojën AI Draw nga viti i kaluar. Kështu shpresojmë që Google të rregullojë kërkimin e tij me anë të këtij programi.

(Herë të lexuara: 56)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *