Me në fund del në treg samsung galaxy S8, por a është ai ashtu siÇ e keni pritur?

 

Ky është Samsung galaxy S8  i cili nuk është Edge apo Note i cili vjen me një ekran të lakuar Ajo ҫka është e re për samsung galaxy S8 është ekrani i lakuar, trupi më i gjatë dhe i hollë etj.. Gjithashtu ka larguar butonin home. Në mënyrë të ҫuditshme lexuesi i shenjave të gishtave, lëviz në pjesën e prapme jashtë qendrës, dhe në të vërtetë shumë afër kamerës së lenteve. Butoni home në ekran dridhet kur ju e prekni atë. Ёshtë një telefon i shëndritshëm ngjyrat e secilit dalin në pah në sajë të dritës. Ky S8 ka një ekran 5.2 inc ndërsa samsung galaxy S8 + ka një ekran 6.2 inc.

Samsung galaxy vjen me një ylber ngjyrash si ;e zeza e mesnatës, argjendi arktik,orkide në të gri,koreal blu dhe ngjyrë ari.


Ndërkohë  ne mund ta mbajmë atë nën ujë pasi është rezistent ndaj tij. Ai suporton edhe ngarkimin me wirlees gjithashtu, dhe kamera 12 megapiksel i sjell S8 një pamje të freskët nga paraardhesit e tjerë gjithashtu. Filtrat e kamerës janë në qëndër dhe anash ekranit.  S8 ka një asistent dixhital i cili quhet Bixby, dhe gjithashtu punon krah për krah me Google Asistent dhe të tjera bashkpunime si Google Now etj. Gjithashtu mund të përkthesh një gjuhë në 50 gjuhë të ndryshme.

Këtu kemi paraqitur disa nga cilësitë, risitë apo shërbimet e reja që ky samsung i ri ofron e që të shuntat e të dhënave ishin bërë të ditura para se S8 të dilte në treg. Duke lexuar, rishikuar të dhënat që ofrohen për këtë samsung të ri, ju arrini në përfundimin tuaj personal se: a është ky telefoi ideal për ju dhe a përshtatet me preferencat, mundësitë e dëshirat tuaja. Ky samsung vjen për ju me një ҫmim prej 750.00 $

 

(Herë të lexuara: 309)

About Elisabeta miraka

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *