Me sa duket Facebook do të ketë ca ndryshime të vogla

Mes kompanive që  do të bëjnë ndryshime në programet e tyre është edhe Facebook. Kjo është gjithçka që mund të pritnim nga një kompani miliona dollarëshe si Facebook. Facebook mes ndryshimeve që pati në dizajn do të ketë edhe këtë vit. Në  konferencën që do të fillojë sot dhe do të zgjasë 2 ditë derisa të kuptohen mirë nga klientët këto ndryshime. Sot Facebook do të prezantojë për herë të parë Facebook F8. Për fat të mirë Facebook është duke bërë një video live ku ju mund të mësoni të përdorni Facebook F8. Për të mësuar më shumë për ndryshimet e reja ti duhet të regjistrohesh në websaitin e Facebook F8. Kur ta bësh këtë gjë ti do të mund të shohësh këtë video live. Tani me Facebook F8 ti do të mund të raportosh online me Facebook, nga i cili tani do të përgjigjen programe robotike (BOT) më të softifikuar. Me ndryshimet e reja , në Facebook F8 ti do të kesh një version offline të Instagram. Në programet celulare do të ketë efekte kamera si tek Snapchat.Por përveç këtyre do të ketë edhe një version me Gear VR të Facebook F8.

(Herë të lexuara: 78)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *