Me WhatsApp do të bëni edhe thirrje me video.

whatsapp-video-calls-android-screenshot-640x379

WhatsApp ka provuar se është shumë më tepër se sa vetëm një program i thjesht për të dërguar sms. Gjatë viteve kompania ka bërë përmirësime duke shtuar veçori të reja që e bën atë më shumë se vetëm një aplikacion që dërgon dhe merr mesazhe, të tilla si aftësinë për të bërë thirrje zanore, dhe së shpejti mund edhe të bëjë thirrje dhe me video.

Lajm i mirë është se ky tipar shumë shpejt do të shfaqet për të gjithë përdoruesit e këtij aplikacioni sepse WhatsApp beta për Android ka shfaqur tashmë opsionin e thirrjeve me video. Ne nuk mund të flasim për cilësinë e thirrjeve për aq kohë sa nuk kemi beta.

Ende nuk ka një informacion të sakt se kur thirrjet me video do të shfaqen në aplikacion, por fakti se ajo tani funksionon në beta do të thotë që ne mund ta marrim atë shume shpejt, kështu që shpresojmë se do të nisë në dy ditët të ardhshme ose javën e ardhsme.

 

(Herë të lexuara: 115)

About Armela Malaj

Check Also

Si të bllokoni iPhonin e dikujt vetëm me një mesazh

Një gabim në telefonin iPhone, që ka dalë së fundmi, mund ta bllokojë iPhonin tuaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *